Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Öppet Landslagsläger för 13-17 år

januari 6 @ 8:00 f m - januari 7 @ 5:00 e m

UPPDATERING 2023-12-15. FULLBOKAT – ANMÄLAN ÄR STÄNGD.

Varmt välkomna till Karatelandslagets Öppna Läger den 6-7 januari, för alla unga karateutövare i Sverige som tävlar och är i åldrarna 13-17 år. Ni har nu möjlighet att träna tillsammans med Karatelandslagets Kadett- och Juniortrupper.

På lördagen kommer det vara ”Randori” för er som deltar i kumite. För er som deltar i kata blir det träning i form av matcher och domare. Ni visar upp er kata och domarna tilldelar er poäng, därefter ställer ni er i ”kön” för nästa omgång. Om ni vill, får ni upprepa er kata.

På söndagen kommer landslagets tränare, Raul Cuerva Mora, att leda träningen i kumite, och Emilio Merayo leder träningen i kata. Sammanlagt är två pass på lördagen och ett pass på söndag för alla deltagare. Ta med er full tävlingsutrustning, precis som för en vanlig tävling men ni behöver inte byta ”färg”.

Glädjande för er i kumite är att en av karatevärldens mest framstående tävlande i nuläget, Elena Quirici, kommer att delta och ge er ungdomar värdefulla råd och stöd under träningen. Även Landslagets övriga ledare, Dan Langelotz, Arvin Rezaie och Felix Falk är på plats och hjälper er.

Lägret är kostnadsfritt och äger rum i Bollhallen på Bosön i Stockholm. Adressen är Bosövägen 1-5, 181 47 Lidingö. Ett mer detaljerat schema kommer att tillhandahållas av landslaget när vi har fått in anmälningar. Eventuell logi och mat ordnas privat.

Vi behöver en separat anmälan för Er ungdomar som vill delta, och en separat anmälan för Er ledare och föräldrar som vill titta på ungdomarnas träningspass.

Varmt välkomna hälsar Landslagsledningen

Detaljer

Start:
januari 6 @ 8:00 f m
Slutar:
januari 7 @ 5:00 e m
Evenemang Kategorier:
, ,

Arrangör

Karatelandslaget

Plats

Bosön
Bosövägen 1-5
Lidingö, Stockholm 18147 Sverige
+ Google Map
Telefon
08-699 66 47
Visa Plats-webbplats