Svenska Karateförbundet söker en Ekonomitjänst på 50%

Karateförbundet skall omorganisera och utveckla sin ekonomifunktion på kansliet.
För detta behöver vi en ekonom på halvtid för att sköta bokföring, betalningar, löner, ersättningar, leverantörsfaktura, kvittoattestering, korthantering, fakturering och allmänna administrativa sysslor på kansliet. Arbetsuppgifterna bygger på att förbundet skall förflytta hela sin ekonomifunktion inhouse. Som ekonomisystem skall vi använda Fortnox, tidigare erfarenhet av detta system är därmed en fördel. I tillägg kommer du arbeta med bidragshantering och fördelning av förbundets från Riksidrottsförbundet tilldelade statliga medel, tidigare erfarenhet och kännedom från idrottsrörelsen är därför meriterande.

Arbetet skall skötas självständigt i samarbete med förbundskassören och GS/kanslichefen. Vi är en flexibel arbetsplats som tillämpar hybridarbete och deltiden schemaläggs enligt överenskommelse med goda möjligheter till distansarbete, då Fortnox är helt online och alla underlag är digitaliserade. Det är dock viktigt att du är självgående och kan ta eget ansvar över din planering samt behärskar dina uppgifter, då du kommer ingå i ett mindre team med rollen att hjälpa oss att bygga upp ekonomifunktionen från start. Tidvis i samband med bokslut så kan det finnas ett tillfälligt krav på övertid, under perioden januari till mars varje år.

Vi har idag två fast anställda, GS/Kanslichef och Förbundskoordinator. Förutom ekonom avser vi utöka med ytterligare en administrativ tjänst. Kansliet ligger centralt i Stockholm på Västmannagatan 68, Odenplan, med goda kollektiva förbindelser. Parkering tillhandahålls ej.

Vänligen inkom med din ansökan senast 31 maj till GS, via mail: [email protected]

Med din ansökan skall du bifoga ett CV som omfattar både arbetslivserfarenhet, utbildning och referenser samt ett personligt brev där du berättar vem du är och gärna hur du tror att du kan bidra till vår verksamhet, hur du fungerar i självständigt arbete och i grupp.

Läs gärna mer om oss på karatesweden.se.

Välkommen med din ansökan!

Vänligen

Svenska Karateförbundet