Inbjudan till coachkonferens 2024

Coacher välkomnas av TK (Tekniska kommittén) till en heldagskonferens med utbildning, föreläsningar och workshop. Här kan du träffa dina coach-kollegor, knyta nya kontakter och hitta nya samarbetsformer.

Dagen är både för dig som är ny och vill ta en coachlicens samt för dig som har lång erfarenhet att dela med dig av.  En övernattning (17 – 18 augusti 2024) med frukost ingår för dig som bor långt från Stockholm.

Ersättning för resekostnader och logi kan ansökas om via Karatelyftet. Ansökan om medel sker via IdrottOnline via din förening, ange Coachkonferens som referens i ansökan. Ni kan också hitta förmånliga rabatter att använda vid bokning här.

Datum: 17 augusti 2024

Plats: Clarion Hotel, Ringvägen 98, 104 60, Stockholm.

Preliminärt schema:

•                        09.30-11:30: Coachutbildning (för nya men även för dem som vill uppdatera sig).

•                        12:00: Lunch (redan licensierade coacher kan ansluta här).

•                        13:00-17:00: Föreläsningar och workshop.

•                        18:00-20.00: Middag.

Övriga upplysningar:

•                        TK kommer efter anmälan, om behovet finns, att fördela platserna så att så många olika föreningar från olika distrikt som möjligt kan delta. Även jämställdhetsperspektivet beaktas.

•                        Du får en bekräftelse på ditt deltagande efter sista anmälningsdatum.

•                        Max antal deltagare är 40 stycken varav 30 kan erbjudas en hotellnatt med frukost.

Deadline för anmälan: 24 juni 2024

Frågor om konferensen eller dess innehåll samt andra frågor om coachutbildning kan ni mejla till Tekniska Kommittén: [email protected]

Frågor om ansökan om medel via Karatelyftet samt ansökan om coachlicens efter konferensen kan ni mejla till kansliet: [email protected]