Tack till Gulsah, Chi & Sidnie!

Vi tackar nu av ledarteamet bestående av Gulsah Tararbit, Chi Tsai och Sidnie Komlenic, som per februari lämnar sitt uppdrag inom Kumite-landslaget, kadett, junior och U21. Det har blivit ett antal framgångsrika och aktiva år, med Gulsah Tararbit i spetsen som Förbundskapten sedan 2018.
Chi Tsai och Sidnie Komlenic, assisterande förbundskaptener, har båda tidigare även varit fys-tränare såväl som resurser inom idrottspsykologi.

Förbundsledningen kommenterar; ”Vi förlorar en mycket kompetent och omtyckt ledargrupp, som har visat på ett enormt engagemang för våra ungdomar. Men livet har olika faser och vi måste såklart respektera att tiderna förändras. Vi ser med tillförsikt på att landslagets fortsätter utvecklas, en process där Gulsah, Chi och Sidnie varit med och satt ett märkbart och gott avtryck. De kommer också finnas kvar i förbundets verksamhet på andra sätt vilket vi är glada för. En stor eloge till dem för det arbete de utfört och vi önskar dem lycka till med vad som nu väntar i stället!”

Gulsah Tararbit kvarstår som huvudtränare på RIG Karategymnasiet, som är en del av SKFs elitverksamhet med nära samarbete med landslaget. Chi Tsai och Sidnie Komlenic fortsätter som tidigare på staben för förbundets utbildningar inom Fysträning.

Det blev två avslutande brons-medaljer på sista uppdraget för ledarna; J-EM på Cypern. Fr.v. Gulsah Tararbit, Agnes Nyman, Matilda Rosenlind och Chi Tsai.