Välkommen Raul!

Vi har nu glädjen att presentera Raul Cuerva Mora som officiell landslagledare med ansvar för Landslagets träning i kumite samt ansvarig ledare avseende Landslagets Elitgrupper i kumite och sportutveckling.

Raul har en omfattande internationell erfarenhet och aktuell kunskap och var tidigare en framgångsrik som tävlande. Sedan 2020 är Raul en renodlad professionell tränare. Hans passion och engagemang har snabbt lett till en imponerande framgångsrik karriär som tränare för bland annat Elena Quirici, Grand Winner för Premier League 2023 och regerande Europamästare med flertalet medaljplaceringar i Series A, Premier League och mästerskap.

Som tävlande har Raul bland annat medaljplaceringar från Series A och Premier League samt en 5:e plats i VM både individuellt samt i lag. Han har studerat fysioterapi och socialpedagogik och arbetar med ett träningsystem för elitidrottare som är noggrant planerat, strukturerat och anpassat till dagens krav för kumite på högsta nivå och med kvalité i alla detaljer.

Raul är mycket eftertraktad internationellt och hjälpt flera atleter på världsnivå, därför är vi extra glada för att Raul nu är officiell Landslagsledare för Sveriges Karatelandslag – varmt välkommen och lycka till med uppdraget!